31 Ιανουαρίου 2009

Η ανάμιξη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Τοπικά Συμβούλια Νέων και όχι μόνο!

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την ανάμιξη της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) στα Τοπικά Συμβούλια Νέων (ΤΟΣΥΝ). Περιττό να αναφερθεί πως έχει ιδρυθεί η ειδική «Γραμματεία ΟΝΝΕΔ-ΤΟΣΥΝ»… που με 11σέλιδο οδηγό κατευθύνει τα μέλη της που συμμετέχουν στα ΤΟΣΥΝ προς την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων (φώτο 1).

Απ’ ότι φαίνεται ενεργό ρόλο στα ΤΟΣΥΝ διαδραματίζει και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, φοιτητική παράταξη προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία. Από εσωτερικό έγγραφο της ΟΝΝΕΔ που διέρευσε (φώτο 2) διαβάζουμε:



ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Αποστολέας)

Φ.1/88308/Β3 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ (Αρ. πρωτ./ Βαθμός προτεραιότητας)

ΠΡΟΣ: 1. Κεντρικό Συμβούλιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ
2. ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (με την παράκληση να ενημερωθούν άμεσα τα αρμόδια μέλη)

ΘΕΜΑ: Αποφάσεις επί οργανωυικών ζητημάτων

Κατόπιν κοινής απόφασης ανάμεσα στην ΟΝΝΕΔ και το Κεντρικό Συμβούλιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ, παρακαλούμε να μας αποστείλετε ακριβή αντίγραφα των ψηφοδελτίων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από τα ΑΕΙ όλης της χώρας με την παράκληση να αναγράφεται και ο τόπος μόνιμης κατοικίας των υποψηφίων ώστε να κοινοποιηθούν στις αντίστοιχες τοπικές οργανώσεις, ΝΟΔΕ και στα στελέχη των ΤΟΣΥΝ. Επομένως θα ενισχυθούμε σε επίπεδο οργάνωσης και διεξαγωγής τόσο φοιτητικών εκλογών, όσο (κυρίως) σε επίπεδο νομαρχιακών και βουλευτικών εκλογών μιας και ο κυριότερος εκλογικός μας αντίπαλος, η καταργηθείσα Ν.ΠΑΣΟΚ, δεν ακολουθεί αντίστοιχη πρακτική.






Θεωρώ περιττό να γίνουν παραπάνω σχόλια! Τα συμπεράσματα για ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ανάμιξή τους στο εσωτερικό των ΤΟΣΥΝ δικά σας…

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP