1 Ιανουαρίου 2016

Οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις του 2015 στο makrystathis.blogspot.com

Το 2016 είναι εδώ! Αφού αποχαιρετήσαμε ήδη το 2015, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο με τον ερχομό του νέου έτους. Το 2015 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά με πολλά σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις και η συνεχόμενη απειλή της τρομοκρατίας θα μας απασχολήσουν σίγουρα και τους επόμενους μήνες.

Ευελπιστώ πως το makrystathis.blogspot.com παρέμεινε συνεπές στις εξελίξεις και αυτή τη χρονιά. Οι 27 αναρτήσεις κάλυψαν πολλά από τα τρέχοντα ζητήματα. Πολλά γεγονότα, στιγμές και εκδηλώσεις σχολιάστηκαν και αναλύθηκαν λεπτομερώς. Οι δυο ελληνικές εκλογές και το δημοψήφισμα του Ιουλίου αναλύθηκαν σε πληθώρα άρθρων στα ελληνικά και τα αγγλικά (για δημοσίευση σε ξενόγλωσσα μέσα). Και φέτος, λόγω της θεσμικής ενασχόλησής μου με τον τομέα της νεολαίας, πολλές αναρτήσεις αναφέρονταν άμεσα τους νέους τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ευρώπης και τις εξελίξεις στις πολιτικές που τους αφορούν.

Ακολουθούν οι δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του makrystathis.blogspot.com για το 2015, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Google:

  1. Die Situation ist für die Jugend alles andere als rosig
  2. ΟΧΙ
  3. Remembrance and Learning from World War II
  4. Συμβούλιο της Προπαγάνδας
  5. Greece on the Edge
  6. Greek referendum: The aftermath
  7. Αγνοώντας τους νέους!
  8. Ευρωβουλευτές Αθηνών...
  9. Can Syriza really pull Greece out of austerity?
  10. Λαϊκή δημοσκόπηση

Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο, μπορείτε να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ανάρτηση. Καλή χρονιά και καλή ανάγνωση!

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP