1 Αυγούστου 2009

Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων (ΚΑΖ)



Το ΚΑΖ (Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων) είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που, μια καλά δεμένη ομάδα ζωόφιλων, ίδρυσε το 1988. Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, μια καθαρά εθελοντική προσπάθεια, ήταν αυτό που τους ένωσε από την αρχή. Η υπεράσπιση του δικαιώματος των τετράποδων συντρόφων του ανθρώπου στη ζωή με αξιοπρέπεια, είναι αυτό που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν. 

Οι στόχοι του ΚΑΖ είναι:
Η συντήρηση των εγκαταστάσεων του Καταφυγίου στο Μαρκόπουλο Αττικής και αποπεράτωση της Β' πτέρυγας για την απόκτηση περισσότερου χώρου παραμονής ζώων, για στειρώσεις, εμβολιασμούς και θεραπείες άρρωστων ή τραυματισμένων αδέσποτων. Στη συνέχεια, υιοθεσία ή επανένταξη στους χώρους περισυλλογής τους.
Η επικοινωνία με τους συμπολίτες μας και ανάδειξη του προβλήματος που προκαλεί η ανεύθυνη συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στα ζώα. Τα ΜΜΕ, τα σχολεία, οι ημερίδες, αποτελούν για το ΚΑΖ πεδίο ενημέρωσης, διαφώτισης και αγωγής του πολίτη και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΚΑΖ δεν έχει λάβει καμία κρατική επιχορήγηση μέχρι τώρα. Οι μόνοι πόροι του είναι οι συνδρομές, οι δωρεές και η ανιδιοτελής βοήθεια των μελών του και των φίλων του! Οι χορηγίες και οι δωρεές θα συμβάλουν στην συντήρηση των ήδη εν λειτουργία τμημάτων του Καταφυγίου, στην αποπεράτωσή της Β΄πτέρυγας παραμονής ζώων, στην στελέχωσή του με ειδικευμένο προσωπικό και στην συντήρηση του αυτοκινήτου που δώρισε στο Καταφύγιο το Αγγλικό Σωματείο RSPC για την μεταφορά άρρωστων και τραυματισμένων ζώων.


Περισσότερες πληροφορίες:
ΤΘ 70335, 166 75 Γλυφάδα
e-mail: info@kazshelter.org
www.kazshelter.org

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP