6 Ιανουαρίου 2014

Οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις του 2013 στο makrystathis.blogspot.com

Το 2013 μας αποχαιρέτησε ήδη. Μια χρονιά γεμάτη από σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Θέματα σχετικά με την κρίση, την οικονομία και την πολιτική μονοπώλησαν για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Το 2013, επίσης, ήταν έτος-ορόσημο για το blog αυτό. Τον Αύγουστο συμπληρώθηκαν τα πρώτα πέντε χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας του.

Ελπίζω πως το makrystathis.blogspot.com παρέμεινε συνεπές στις εξελίξεις και αυτή τη χρονιά. Οι 40 αναρτήσεις κάλυψαν πολλά από τα τρέχοντα ζητήματα. Γεγονότα, στιγμές και εκδηλώσεις σχολιάστηκαν και αναλύθηκαν λεπτομερώς. Από τις εκλογές στην Κύπρο έως τις εξελίξεις στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Και από το κλείσιμο της ΕΡΤ στην ανάδειξη των θεμάτων νεολαίας.

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2009, δώδεκα νέες Μ.Κ.Ο. προβλήθηκαν κι αυτή τη χρονιά. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η προβολή συνέβαλε, έστω και ελάχιστα, στη διάδοση των σκοπών και του σημαντικού έργου τους. Οι αναγνώστες συνέχισαν να στηρίζουν το blog και αυξήθηκαν σημαντικά και το 2013.

Ακολουθούν οι δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του makrystathis.blogspot.com για το 2013, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Google:

  1. Ανακαλύπτοντας τη Σιέρα Λεόνε
  2. Ψήφος στα 16: Ενεργοποιώντας τη νεολαία
  3. Κροατία: νέα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έμπειρη στις πολιτικές για τη νεολαία
  4. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Give Hope
  5. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: ΜΕΤΑδραση
  6. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Γιατροί Καρδιάς
  7. Mehr Krise weniger Demokratie?
  8. Κροατία και Ευρωπαϊκή Ένωση
  9. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
  10. Ευρωπαϊκό Έτος των Πολιτών 2013
Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο, μπορείτε να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ανάρτηση. Καλή χρονιά και καλή ανάγνωση!

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP