3 Ιανουαρίου 2015

Οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις του 2014 στο makrystathis.blogspot.com

Έχουμε μπει αισίως στο 2015. Το 2014 αποτέλεσε άλλη μια χρονιά γεμάτη με γεγονότα, ανατροπές και σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Η συνεχόμενη οικονομική και πολιτική κρίση, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τις επερχόμενες εκλογές, απασχολεί για ακόμα μια χρονιά την κοινή γνώμη.

Θέλω να πιστεύω πως το makrystathis.blogspot.com παρέμεινε συνεπές στις εξελίξεις και αυτή τη χρονιά. Οι 39 αναρτήσεις κάλυψαν πολλά από τα τρέχοντα ζητήματα. Πολλά γεγονότα, στιγμές και εκδηλώσεις σχολιάστηκαν και αναλύθηκαν λεπτομερώς. Από τις κρίση στην Ουκρανία έως τις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Και από τις λεπτές ισορροπίες στη Μολδαβία στο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας στη Σκωτία. Λόγω και της μεγαλύτερης (θεσμικής) ενασχόλησής μου με τον τομέα της νεολαίας, οι μισές αναρτήσεις αφορούσαν άμεσα τους νέους τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ευρώπης.

Μέσα στο 2014 ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2009, δώδεκα νέες Μ.Κ.Ο. προβλήθηκαν κι αυτή τη χρονιά, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των Μ.Κ.Ο. σε 70. Οι αναγνώστες συνέχισαν να στηρίζουν το blog και αυξήθηκαν σημαντικά (ποσοτικά και ποιοτικά) και το 2014.

Ακολουθούν οι δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του makrystathis.blogspot.com για το 2014, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Google:
  1. 3η Σύνοδος Κορυφής Νέων Ηγετών Αφρικής-Ευρώπης
  2. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Άλλη Όψη
  3. Is Transnistria the new Crimea?
  4. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες “Λάμψη”
  5. Εγγύηση για τη Νεολαία
  6. Co-management in our local communities
  7. Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας Seliger 2014
  8. EU Integration Forum 2014
  9. Μ.Κ.Ο.: ανιδιοτελής προσφορά ή μέσο κερδοφορίας;
  10. Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο, μπορείτε να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ανάρτηση. Καλή χρονιά και καλή ανάγνωση!

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP