7 Ιανουαρίου 2013

Οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις του 2012 στο makrystathis.blogspot.com

Το 2012 μας αποχαιρέτησε ήδη. Σίγουρα ήταν μια χρονιά γεμάτη γεγονότα και σημαντικές εξελίξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την οικονομία και την πολιτική. Η οικονομική κρίση, δυστυχώς, μονοπώλησε για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Θέλω να πιστεύω πως το makrystathis.blogspot.com παρέμεινε συνεπές στις εξελίξεις και αυτή τη χρονιά. Οι 45 αναρτήσεις κάλυψαν πολλά από τα τρέχοντα ζητήματα. Γεγονότα, στιγμές και εκδηλώσεις σχολιάστηκαν και αναλύθηκαν λεπτομερώς. Από τις εκλογές στην Ελλάδα και τη Γαλλία έως τις σημαντικές διασκέψεις του Ο.Η.Ε. για το περιβάλλον. Το 2012 αποτελεί έτος-ορόσημο για το blog, αφού δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην προβολή ζητημάτων και εκδηλώσεων που αφορούν τη νεολαία! Το 1/3 των αναρτήσεων σχετίζεται με τη νεολαία. Η αύξηση αυτού του ποσοστού αποτελεί βασικό στόχο μου για το νέο έτος. Αύξηση όχι μόνο ποσοτική, αλλά και ποιοτική...

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2009, δώδεκα νέες Μ.Κ.Ο. προβλήθηκαν κι αυτή τη χρονιά. Ελπίζω αυτή η προβολή να συνέβαλε, έστω και ελάχιστα, στη διάδοση των σκοπών και του σημαντικού έργου τους. Οι αναγνώστες συνέχισαν να στηρίζουν το blog και αυξήθηκαν σημαντικά και το 2012.

Ακολουθούν οι δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του makrystathis.blogspot.com για το 2012, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Google:
  1. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων
  2. Οι σύγχρονοι Βοργίες
  3. Πολιτικές για τη νεολαία κατά τη Δανική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  4. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Youthnet Hellas
  5. Το δικαίωμα στη λήθη
  6. Η Μ.Κ.Ο. του μήνα: Κλίμακα
  7. Οι τεμπέληδες
  8. Ματωμένη Κυριακή
  9. Θεσσαλονίκη 2014: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας
  10. Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας 2012


Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο, μπορείτε να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ανάρτηση. Καλή χρονιά και καλή ανάγνωση!

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP